karaj vucelu

1. nema dve stolice, ima samo globalisticka eu stolica, zelenski soros ekipa

U eu mozemo ako predamo kosovo vrv i vojvodinu, i vi ako ukinete rs. I samo ce ti granice otvore sve drugo ce ti ostane slicno. Mozda ti malo litijuma izvuku i ukinu marku ali ajde, najvaznije je biti deo eu porodice naroda to nema alternativu

2. AKO(???) je tako onda jebo EU.

3. Cara, ako bi se Vučić jasno opredijelio protiv EU, da li bi i dalje bio protiv njega?

4. Pa sta bi ti, njima treba bezuslovna predaja teritorije gde ces slusas sve sto ti brisel politicki dirguje

Davno je eu prestala biti ekonomska unija

5. da li bi i dalje bio protiv njega?

ofc jbt, eu je u tom kontekstu nebitna

6. Jedno me jako zbunjuje, ali baš jako - kako je moguće da toliki odrasli ljudi, školovani, sa debelim iskustvom života ovde, i dalje ne razumeju da takozvani EU put nema cilj, da je to put na kom naprosto jesi, zauvek, i cela priča se svodi na Kafkin Zamak? Nikada nećemo ući u EU, jednostavno, ne žele nas tamo. Šta ćemo im?

Ovo da je žvala dobio odlaskom u Moskvu - jeste kod njegovih, naravno, ali su Putin i Rusija debelo izgubili, jer slika čoveka u Srbiji koji gaji i najmanje simpatije prema RU postala je skroz nakazna - matori bezubi alkos iz ćacilenda, to je putinofil itd. Tu kretenska EU odnela još jednu veliku pobedu kod naroda, Kremlj kenjao o cvetnaja revolucija, ono sa Prvoslavom i irinejem, sad žvala ide na noge zločincu, a čak ga ni tupavi nacista Tramp nije primio...Ta priča. Jbg sami su sebe ujebali.

7. Nemojte me pogrešno razumeti, ali ljudi su željni normalnog života i prsli su odavno pod svim ovim sranjima. Takav čovek kad vidi mladost i lepotu koja hrli put Brisela i Strazbura, a tamo ih svi dočekuju kao najrođenije, gradonačelnici i visoki zvaničnici ih grle, ugošćuju, viču pumpaj dinstaj...A ovamo cvetnaja revolucija, Putin šuruje sa Prvoslavom i ovim drugim, sećanje na staljina...Dve skroz oprečne slike, i naravno da će (drugosrbijanština lol) da izabere ovu prvu, jer realno, druga im se skurčila. Uvek se kladiš na konja koji dobija, UVEK, čak su i imbecili iz EU to shvatili i odabrali pravu stranu, kao što su uradili i sa žvalom pre 10+ godina.

8. Kako god nešto se dešava, nešto se lomi, vidjećemo na koju će stranu.

Razumijem tvoj stav da je EU šarena laža i Kafkijanski proces, zaista tako izgleda kad skontaš da smo već 25 godina na tom "putu".

Ali realno ni šire prilike u svijetu nisu pogodovale ubrzanju tog puta, a ni mi nismo bili sasvim posvećeni tom putu. Tako da ne stoji ta priča "neće nas tamo, šta god mi radili".

Imao si od 2014. niz dešavanja koja su značajno kočila taj put.

2014. aneksija Krima
    2016. Brexit i Tramp
    2020. Korona
    2022. rat u Ukrajini
    2023. Izrael-Gaza
    2024. opet Tramp

9. EU šarena laža i Kafkijanski proces

Dovoljno ti je da razumeš da je Norveška u EU bila dva puta i ukupno tamo provela nekih nedelju dana, a da je malena Finska, koja se direktno graniči sa Rusijom (sa kojom je itekako ratovala u prošlosti) ušla u nato tek kad je baš dogorelo. EU je za grebatorske zemlje poput Rumunije i Bugarske, i robovlasničke zemlje poput Francuske i Nemačke, kojima treba jeftina radna snaga. Toliko je loše da su čak Englezi izašli iz svega toga. Zemljama koje imaju lovu ne trebaju sva ta sranja.

10. Uostalom to će sve mahom da se pretvori u gomilu nezvaničnih kalifata u narednih 30 godina. Da ovi imbecili nisu bili baš toliki imbecili i da su gradili kako treba, da nisu baš sve sjebali i da su donjem staležu dali još 200e mesečno po glavi, ovde bi bio praktično raj, jer nisi preplavljen migrantima ko Švecka a zajebancija je ovde realno najbolja i najkvalitetnija. Al jbg.

11. A mi baš imamo love... xD

12. A mi baš imamo love

Kod mene u selu ima love, zapravo, zvanično smo najprosperitetnije selo mislim čak u celoj zemlji - gomila fabrika po Rumi i Šapcu, masa ljudi radi u bošu u Šimanovcima, tamo su plate 100+ hiljada. Seljaci imaju zemlju, bave se poljoprivredom. Jbg kad su se svi nagurali u jebeni Beograd i Novi Sad bez ikakve potrebe i daju mesečno sulude gomile keša na stan i hranu.

13. Ma dobro ono za lovu je više šala u smislu da nismo baš sad neki lovatori, ali ispravno razmišljaš bitno je da se ima dovoljno ne treba biti alav, pogotovo na tuđe.

Ni EU ne daje ništa džabe, tako sve to dođe na neki način na naplatu.
    Ali opet ljudima je i to dobro, ako im je olakšan pristup fondovima koji im može pomoći da stanu na noge, kasnije se to da vratiti.

14. E al interesantna stvar, ne samo da je Vučić otišao nego i Dodik i čak Željka Cvijanović koja je član predsjedništva BiH.

Znači poslali smo komplet delegaciju iz obe srpske države. :)

15. Ne znam, vidim samo da je žvala poslednjih nedelju dana u fazonu šutiradu me Cigani šutiradu me gospoda, i Putin dinsta na laganoj vatri očigledno, sa uživanjem - na aerodromu ga dočekao baštovan, posle ga pustio da sam luta po onom parkingu, sad ga posadio u zapećak - sve sa ciljem da mu se stavi do znanja koliko je nebitan u celoj priči.

16. A što bi ga Putin dinstao? Šta time dobija? Mislim da previše učitavaš u neke nebitne detalje, tipa ko ga dočekao, koji red itd.

17. To je jako bitno Jovo, uostalom baci pogled kako su tita dočekivali. Ako ti već lider evropske zemlje dođe u ovakvom trenutku, kada niko iz Evrope ne dolazi, onda se prema njemu ophodiš drastično drugačije. Ako u međuvremenu naravno nije dilovao oružje Ukrajini pacovskim kanalima, izbegavao te, izjavljivao koješta itd. Onda klempe.

18. Klempe to je jedina logika. Al mislim da ni Putinu nije u interesu da ga odjebe skroz. Možda malo da ga disciplinuje.

19. cus nije bitno kako se docekuje, do pre koju dinu mu bacali crveni tepih sad je u ranku ere ojdanica

cini mi se da je Jovor lagano naseo na ovu propagandu "otisao na paradau u Moskau on je ruski čovek"

20. Znači poslali smo komplet delegaciju iz obe srpske države. :)

i ovo brate, aj što srbija nije u rukama srba al što bih i nije zamisljena kao srpska drzava niti to jeste

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.