karaj vucelu

1. eo sad vidim da je i naša garda trebala da učestvuje na paradi a vucela smrad to izopstio

2. Postoje Jovo protokoli kako se dočekuje zvaničnik jedne zemlje u kojoj prilici i šta sve to znači. Ovo je ipak dan pobede nad fašizmom u dsr, a žvala je ipak lider zemlje koja je bila na pravoj strani i čiji je narod debelo izginuo u toj borbi, rame uz rame sa braćom Rusima od kojih nabavljamo gas, jedini u Evropi im nismo uveli sankcije zbog rata itd. Matori kagebe mu jasno stavio do znanja kakve su prilike i na šta da računa.

3. BiH je zvanično srpska država (ali ne samo srpska), samim tim što su Srbi zvanično konstitutivni narod na cijelog teritoriji.

Ne znam da li su i u Crnoj Gori, ako jesu, onda imamo 3 srpske države.

4. U Crnoj Gori nisu, provjerio sam. Kod njih nema tog pojma konstitutivnosti.

5. Putin je čovek koji se iz mesta obračunava sa svima, ako mu Makron ili Šolcika nešto dobace, odmah dobiju odgovor. Potpuno nebitni ljudi koji su kritikovali rat pozavršavali u zatvorima, novinari takođe zatvoreni ili izopšteni, agenti potrovani po Evropi, Nevaljnog roknuo u zatvoru, Prigožina u helikopterskoj nesreći...Generali ispadaju kroz prozore. A žvala čovek koji je prodavao oružje direktnom neprijatelju, ajd što to zna Putinela već zna i narod, jerbo su zaplenili gomilu toga i izvalili od čega ginu, te vesti se rašire u roku od odmah. Žvalojzi na jako tankim granama.

6. Jovore da bi zemlja bila 'srpska' nije dovoljno da si konstitutivan vec da imas vecinu u svakom smislu

Rs da, bih ne

7. Nije samo srpska, ali je "i srpska" između ostalih barem zvanično.
    Naravno Srbija i Republika Srpska su to i u nekom dubljem smislu.
    Ali ne treba ni ovu zvaničnu konstitutivnost zanemarivati.

8. vucela je klasik komunjarski krindzer generacije 70ih, super su mu rujani al voli soping u trstu u picku maternu

inace video sam ovo za ovog barlova, lik sa sto bedzeva, poprilicna skotina ispao. Jbg donacije sa svih strana stizu valja se nesto ćapiti. Trazio 24k da mu se uplati da sredi vozilo pa da posle pokloni studentima lol

9. Дајте нам једног преседника као Ибрахим Траоре што је.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.