Vicevi-novi (nema ih na internetu & novinama)

1. Korupcija je reč rumunskog porekla

2. vampir dosao u selo kaze seljacima, pola cu da vas pokoljem, pola cu da vas jebem.

seljanke pocele da cucore medju sobom, jedna kaze, pa eto mi smo zene normalno je i prirodno... jedan muskarac skoci i kaze cuti kurvo, nek resava sam, sta se mesas

3. zasto levijatani mrze rukomet?
    igra se 6 na 6

4. Odgovara bodibilder hemiju. Pita ga profesorica strukturu atoma. On ko iz topa:
    znači atom se sastoji od znači, proteina, nutriona i ima bre i elektrolite u sebi.

5. Šredingerov Šešelj - zatvoriš Šešelja u kutiju... i... to je to. Ostaviš ga u kutiji.

6. otišao nik vujičić na more, stiže u apartman i tamo mu čistačica kaže evo niče samo sekund da vam promijenim posteljinu
    kaže nik ma taman posla, ja ću u jastučnicu

7. Ne znam za novi, al' ima jedan stari.

Kaže..

Tito je umro, al' mu niko nije smeo reći.

8. Bombi jedan iz tvojih krajeva:

Sretne vuk Crvenkapu u šumi i pita je:
    v: 'Gde si pošla Crvenkapo'
    ck: 'Idem u Azerbejdžan!'
    v: 'U Azerbejdžan?? Šta ćeš kog djavola tamo??'
    ck: 'Pa idem da posetim Baku'.

9. (NEGDE NA JUGU)
    - JESI GLEDAO PARTIZAN SOČI?
    - NEGO SA ŠTO ĆU DA GLEDAM??

Žajk bi mi pozavideo

10. Dvojica Sokočana se kupaju u fontani.Nailazi policajac i pita:
    -Šta radite to međedi?

Jedan odgovara:
    -Ma ljudino kad može Beograd na vodi,može i Sokolac na vodi.

11. Evo i dokaza (nemoj poslije da nije istina):

https://streamable.com/ximnmn

12. Došla baba da se vakciniše, kaže sestra "Sad ćemo da vam damo Džonson i Džonson"
    Kaže baba: "Ali ja sam došla samo za prvu dozu"
    Ovo sam izmislio upravo i ne ponosim se time iskr

13. Potonuo brod i samo jedan čovek preživi - ostali se utopili, pojele ih ajkule...Krene da pliva i poslednjim naporom nekako se dočepa obale, legne na pesak sav izmožden da uhvati malo vazduha. Posle dva minuta nailazi žena i kreće da mu kenja:
    - šta si tu lego koji moj, živa sam se pojela. I gde si do sad, znaš li kad je potonuo brod, pre četiri dana...

14. Koji je prvi strani jezik u školama u Novom Pazaru?
    - Srpski

15. Kako se zove muž vesne zmijanac kad popije?
    Kemišt

16. zašto pazarac ne da sinu da se popne na tavan?
    da ne nađe ikone

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.