ŠAH

1. Ajmo jovana tu sam ja uz tebe iako ne pisem

2. A da mene neko pita za ovu Ivaniševićevu poziciju, rekao bih da dobija lagano, ali po kompu, tek je nešto bolji. I on je do sad igrao odlično, do sad dve sa crnim figurama protiv jako dobrih igrača igrao odlično, čak je možda i bio bolji, a sad je bolji protiv drugog na svetu.

3. Dzaba brt u svaki mec ulazimo sa max 0,5 sa markusove table

4. Saznao da mu se zena prca okolo sta li...

5. ако иванишевић и каруана уђу у овај расплет (топовску завршницу са по топом и ловцем) који нуди компјутер, чини ми се да је то лагана победа за белог. тако да не верујем да ће каруана да уђе у такав расплет ако има другу опцију. наравно, иванишевић би морао да игра Сб5 наредни потез.

6. Pa i ja kažem za Ivaniševića, baš deluje dobijeno. Izgubila Jovana u prekomplikovanoj poziciji, jbg.

7. Šta se desilo kod Ivaniševića jbt. Truće, ovo kod Ljilje Drljević je dobijeno, je l tako?

8. Jao ljudi presvisnuću od uzbuđenja

9. не знам баш, добијено вероватно јесте, али треба доста технике.

10. Jbt zenio bih ovu anu rudolf

11. Jos i ova Sopiko, ne znam na koji foru je smuvao onaj giri, bem ga usta

12. Izvukao Indjic nereseno. Mada ne znam zasto komp daje prednost belom, izgleda mi kao da je mogao na pobedu da ide

13. Na snagu verovatno. Zezali ga nešto na nekom turniru za teretanu i kako baš i ne zalazi u nju, pa je on hteo da se pokaže tako što je pred kamerama uradio plank od minut ipo valjda ili tako nešto. Inđić remi, nastavlja sa dobrim rezultatima.

14. Što pobedu, pa gubi konja u sledećem potezu.

15. Aj bezi u kurac gledaj jelen super ligu tu se svrsava od uzbudjenja

16. Sad je jebeno ivanisevic Karuana, ako odigra perfektno trebalo bi da dobije Ivan.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.