Jao sta kenjas glupane kao razumes se u šah a kad ste od srbije dobili društvene igre na kosovu ti si šahovsku tablu nosio na njivu da jedeš parizer i luk sa nje.
Приметио сам како је лукав овај Тилмо, предлаже Псету нешто што овај неће прихватити и онда ће сви мислити да се Псето плаши да не изгуби од Тилма и да Тилмо зна да игра. Вероватно ће многи насести на Тилмов трик, није лако препознати такву превару.
Haha da, Tilmo je lukav ko lisica, baš će da se prime ljudi.
Jebiga, izgubismo po 3 - 1. Žene su mogle bar nerešeno da uzmu kako su se partije odvijale, ali šta da se radi. Nije još izašao raspored za sledeću rundu, trebalo bi da je sutra slobodan dan.
Edit: I naravno, čim sam to napisao, izađe raspored za žene haha. Igraju protiv Holandije koja je 21. nosilac, a mi smo 27, tako da je dosta izjednačeno.
Edit2: A muškarci protiv Perua koji je 34. nosilac, a mi smo 24. tako da bi trebalo da tu imamo prednost. Oni čak nemaju ni sve velemajstore, samo trojicu od tih 5 igrača. Kao recimo ženska reprezentacija Kine, a Ukrajinke imaju čak 4.
Dusane, izadji mi na crtu ako smes.
sta uradise ove nase lujke jbt mora izvlacimo nereseno jbt
Jao sta kenjas glupane kao razumes se u šah a kad ste od srbije dobili društvene igre na kosovu ti si šahovsku tablu nosio na njivu da jedeš parizer i luk sa nje.
tilmo potrosio sam juce na tebe 2min i 14 sekundi i ne planiram ni sekunda vise hahahahaha
lecki evo ti poredak ovde
https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/42nd-chess-olympiad-baku-2016-women
Bio sam pijan govnojedico.
A ako me pobedis u partiji na sat vremena gde sam treza, mogu da čestitam.
Bio sam pijan govnojedico.
pre 2 minuta
najjadniji od svih jadnih izgovora ikada i jedna od najjadnijih prozivki u istom postu
Ok. Ako nesmes onda neznam sta da ti kazem.
Приметио сам како је лукав овај Тилмо, предлаже Псету нешто што овај неће прихватити и онда ће сви мислити да се Псето плаши да не изгуби од Тилма и да Тилмо зна да игра. Вероватно ће многи насести на Тилмов трик, није лако препознати такву превару.
Ja sam poslao ponudu, gubitnik je onaj koji nema srca prijvatiti izazov.
Ne smem ćilmo nisam u formi a ti si stručnjak za analizu jbg
Haha da, Tilmo je lukav ko lisica, baš će da se prime ljudi.
Jebiga, izgubismo po 3 - 1. Žene su mogle bar nerešeno da uzmu kako su se partije odvijale, ali šta da se radi. Nije još izašao raspored za sledeću rundu, trebalo bi da je sutra slobodan dan.
Edit: I naravno, čim sam to napisao, izađe raspored za žene haha. Igraju protiv Holandije koja je 21. nosilac, a mi smo 27, tako da je dosta izjednačeno.
Edit2: A muškarci protiv Perua koji je 34. nosilac, a mi smo 24. tako da bi trebalo da tu imamo prednost. Oni čak nemaju ni sve velemajstore, samo trojicu od tih 5 igrača. Kao recimo ženska reprezentacija Kine, a Ukrajinke imaju čak 4.
Alo ko ce da igra dva sata sah jesi lud jebeno,jos garant planira da ukljuci neki endzin pa da se kurci posle..
ma seronja klasican je tilmo ne treba ni pricati sa njim
Ok pseto, znaci ne smes.
Postuj
шта је са мравом? почело је, јбт.
E mrave mrave...
Nase pukle 2,5-1,5 jebem ih u prkno a muskarci(ivanisevic) se bore za nereseno. ukopa nas onaj pajser markus
Izgubismo i u muškom.