Biznis

1. Da li vi jebeni retardi ubogi znate koliko košta jebena samouslužna perionica?! I čemu služi? I ko ih poseduje?
    90 sekundi 50 din to je za 24h 240000 din opranog novca. A to je godišnje 730000€

2. Maestro glup si mater ti jebem glupu u pičku. Idi na nekretnine.rs i pogledaj koliko se kuća prodalo u Ar, koliko u Bg a koliko u Ša

3. A i sve dosta olaksava cinjenica da u toj kuci zivis xd

4. Isto to bi mi i ćaća rekao da uzmem 42k evra iz kuće i kupim kuću u Arandjelovcu

5. Živim u Lazarevcu

6. E, koliko su stanovi tamo?

7. HAHAHAHAHA OVO JE SKEC SA PRIPREMOM RACUNA SE DUPLO

8. PITAJ MARKONIJA LOL

9. U šta uložiti sitniji novac recimo 20-30 hiljada dinara?

10. Bitkoini su dobra investicija, kupi 0,04 bitkoina i za sest meseci ces se smejati svemu ovome

11. Раdјарm Kurac
    u hleb, jogurt i tako to

хахахах

12. https://en.wikipedia.org/wiki/Ethereum

Ako vam se trguje kriptovalutama, ulozite u ovo, postoji sansa da bas puno skoci ako vece kompanije krenu da kupuju, na sta se ja kladim da ce biti za god-dve. Nece skociti kao bitkoin, ali mi se cini da ce biti stabilniji na duze staze.

13. прошло је време кад се могло дебело профитирати на етеријуму, пре неких 10-12 месеци јбг.

14. da jbg. mada, ukoliko jedna, recimo svajcarska farmaceutska firma kupi vecu kolicinu, svi ostali ce da vide i prate, i skocice opet cena drasticno. moje misljenje

15. celt, imamo mi ovde na forumu jednog ko rudari ethereum

16. da, za to ne mora da se kupuje poseban hardver, u teoriji.

17. putem torent aplikacija, nabacujete tipovijma koji ga koriste da za vas rudare
    evo hvala bogu imam preko 100k svakodnevnih rudara, nadam se i boljem poslu
    malware mi je neprijatelj, mrzim ga

18. jel voljan neko ovde da mi da pare pod kamatu

19. Moze, nedeljna kamata 5%, ako kasnis sa uplatom kamata ide na glavnicu i dobijes batine, ok?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.