Imena koja vas iritiraju

1. mi imamo svetog savu, a vi svetog duju, sveti sava svetog duju jebao u bulju

2. A mi imamo Malog Muju, i on je jebao duju

3. Tanasko i Janatjko Rajitj

4. Da da Srdjan. On se srdi. Aukurac

5. Nenad je ime za bebu koja sjebe zivot svojim roditeljima od 16-17 godina mamara

6. Stefan. Jer Stefani su uglavnom debili neki

Sto se ovog tiče retko koji aleksandar kojeg sam upoznao je bio normalan ima ih jedno 15+ od toga 2 3 normalna

7. Stefan Kostic je bi dojajan lik na sajtu.

Mojne se vredjamo.

8. Cara već odradio Domagoja, to me baš podseća na šahovnicu i ustaštvo.
    Sladjan/Sladjana asociraju na gojaznost nekako.
    Nedavno sam pričao s nekim Makedoncima, od njihovih 50% muških imena koja nisu Aleksandar ostatak je komičan na engleskom: Dine, Slave, Vane, Dime…
    Predrag je isto žasu na engleskom, ona faza pre nego što se muško obuče u žensko, znamo svi taj osećaj.
    Darko isto.
    Milovan, Dalibor su pregej imena.

9. Dragan Previše zvani Predrag, Dakle Preža Previše

10. Vuk je baš ono čobansko ime :-D

11. Slavoljub je zanimljivo. Nekako pticije cvrkutavo ime. Ime za coveka pticu

12. Ili jbt ovaj Miran pogacar, a nemiran stalno pravi sranja juce ga policija lupala.

Pogacar necu da komentarisem, prejadno je.

13. нема шансе да се тако зове неко исто ко онај успех и галеб и тако ти ретарди

14. Uspeh je bas top.
    Ili das detetu ime Lav. By the way imao sam udes pre x godina de sam udario kolima lika koji se zove Golub a nije cigan. Pa se vi jepte

15. Negro, Pogačar grla

16. meni su imena po zivotinjama medju najgorima.ako ne i najgora.golub, labud, vuk,lav..misle ljudi ako daju detetu ime vuk da ce da izraste u jaku snalazljivu osobu ili sta vec.znam jednog vuka koji ako podseca na neku zivotinju to je mrav.mali svuda ga ima i neprimetan je.samo cuti i posmatra odozdo.labud jbt.labud koji ima labudove na kapiji /bjelicin lav koji podseca na gustera.nervira me ta provvidna namera da ce uz ime da poprimi i osobine zivotinje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.