Prijava

Симпатичан младић. Сваки дан ме обрадује неком конфузном али живописном поруком у пвт.

Imao sam ja skora nocnu moru gde tako sedim sa svojom bakom i napolju vrlo jako nevreme i tako sedimo ja i baka u sobi.Na stolu se nalazi tako jedna vaza koju kad pomerim iza nje se nalazi jedna tempirana bomba, i kad smo to pogledali baka se uplasila dok ja pristupam tome da deaktiviram tu bombu.Ja sam veci deo te bombe deaktivirao i onda se desilo to da je ostao jedan dinamit koji se sam od sebe zapalio i ja gledam da taj dinamit bacim van kuce i kako sam ga bacio ono ja sam se otkliznuo povredio nogu i nemogu da se krecem uopste i pored mene gori fitilj na tom dinamitu.Ja sam se tada probudio tako da sam se treso punih 2 sata.Inace ovako sto se tice ratne tematike i to sam sanjao obicno kad legnem da spavam posle pijanke.Pidduu to ti je klasicna nocna mora i ti isto imas zivopisne snove.

San poslije pijanke ti budi uspomene sa solunskog fronta

Sto se tice moje bivse tu mi je najveci utisak ostavio san gde znaci sanjam nju kako mi pravi drustvo u stvarima koje nismo zajedno radili dok smo bili zajedno kao npr. voznja na motoru gde me grli oko struka i uvek se probudim sa besom i nekad placuci kad sanjam takav san.A u pijanom stanju tad verovatno postajem osetljiviji i onda zato pocinjem da sanjam zivopisne snove vezane za ratnu tematiku.

Grliće te neka druga samo nabavi motor

To je lako reci, ali u stvarnosti tesko to da ce se uopste desiti, i daj boze da se to desi.Ja sam jednom znaci sanjao san sa svojom bivsom gde tako dok setamo prolazimo pored jedne zene sa golim sisama i ja u tom trenutku bivsoj kazem da ima lepse sise od te zene, dok u stvarnosti takvu vrstu poredjenja nisam smeo da radim da je slucajno nebi uvredio.

E to niposto, nikad tudje sise hvalit u drustvu svoje djevojke. Samo njene. Ako ih ima.

E mi skrenusmo s teme, moramo da se povratimo na temu

Brze bolje vracaj se atomskii

Ne mogu da se setim baš svih dešavanja, mesta, ali sanjao sam ikonu Bogorodice. Kada sam prišao zgledao sam se u ikonu, nakon par sekundi ona je progovorila, na žalost ne mogu da se setim ni jedne reči ni glasa, odjednom je umesto njenog lika krenuo neki film, neki događaju nešto, baš ne mogu da se setim mutno mi je. Ulgavnom kada se to završilo, da li sam protrljao oči ili okrenuo se na trenutak i kada sam bacio pogled na ikonu na njoj je bio Sveti Sava. Čudno ili ne to sam sanjao i dalje ne razumem zašto je san bio baš takvog tipa kada nikada ali nikada ranije nisam sanjao svece. Ako je još neko sanjao svece neka ispriča šta je sanjao, zanima me.

сањао сам да гузим ону марију из бруса јер не зна слијепо куцање

пробудио сам се кад ми је тања војтеховски гурнула дилдо у двојку

Sanjao sam sad da pricam sa nekim monahom i iz nekog razloga ne smem da ispadnem glup.
Pricamo kao nesto o Italiji i on uporno prica kako da nije Torino na jugu Italije, jug bi bas bio u kurcu.
I sad ne znam dal me testira da vidi dal znam de je Torino i ja posle nekog vremena skupim muda i kazem: ALI TORINO JE NA SEVERU. A on kao STA LUPAS TO i krenemo da se ubedjejemo
I on na kraju izvadi neku kartu ispod mantije i na karti stvarno Torino na jugu. Onda pocnem da se tripujem da mi je ceo zivot laz i da gubim razum.

sanjao sam da me voli...