Vaccina

1. Ako ćemo pravo, vrlo mali broj ljudi zaista nastrada od posledica javašluka u kom živimo, pada helikoptera, nadstrešnice, lekarskog nemara ili nestručnosti itd. Ono, jako mala šansa da ti mlađani Mitrović, Babić ili jedan od kumića žvalavog pogazi dete na pešačkom. I kriminal da te izmaltretira krajnje male šanse, nula koma nešto %

a jebes ga poredis babe i zabe

2. svodi se na "neće valda mene" i "veća je korist od štete"

al dođe mu na isto

3. Trebalo mi je par godina da skontam kako je Celt zapravo niška verzija Jovora brata.

odlikovana varijanta lol

inače celtimire vrv si propustio, jovor nije uzeo kovid vacu jer je sumnjao na žig zveri po sopstvenom priznanju.
    Zdrava intuicija odradila posao. Rispekt

4. zivim u zemlji u kojoj vlada drustvo, sa ciljem da tom drustvu, vecini, bude bolje. samim tim imam luksuz da kad procitam nesto tipa "institucija preporucuje" (sad idem dalje od vakcina) pogledam to i kazem, "aj, mozda i ne razumem sve to do najsitnijeg detalja, al verujem da je na kraju u mom interesu, ili u najgorem slucaju sa najboljim namerama"

Ono o čemu smo i govorili pre evo 5 godina a čime se vodila većina, naravno. Luksuz poverenja, jer nismo u jebenoj Srbiji ili Africi, Belorusiji...Zapad bre, tamo toga nema, dobro, ima, ali ovo je drugo, ozbiljna preozbiljna situacija, SZO preozbiljna organizacija, stručnjaci, normalni, obrazovani, časni ljudi itd. Zamisli da sebi dozvoliš da pomisliš kako i tu postoje ljudi kojima je načelo profit, i možda su eto malo slagali jer je virus pobegao iz nekakve kineske laboratorije, a to je nezgodno priznati, morao bi neko na ozbiljnu robiju. Jebeno jako, nema šta, živimo u svetu gde su psihopate maltretirale planetu dve godine i skembale nekih 5-6 miliona ljudi. Teško živeti u takvom svetu, neveselo nekako...

5. Senilni Bajden poslednje nedelje vladavine daje garantovani pardon Faučiju protiv koga se još ni ne vodi nikakav postupak, pa leptejebo jel moguće da još uvek raspredamo o ovim temama? Svašta.

6. oko korone je drugacija malo prica rekoh. pricasmo o vakcinama generalno i novom trendu da deca ne primaju nista.

cela stvar oko tog perioda 2019-2020... ima previse razlicitih stvari koje su se desile i koje su radjene da moze sve da se svede na vakcinu. vakcina je jedna od manjih stavki, imas dosta vecih promena za drustvo (dosta negativnih, ali neke su i pozitivne, kao i posle svake krize). mogu da ti napisem moje misljenje odnosno verovatnocu koja ja mislim da je za svaku od tih stavki, cisto da vidis da stvari nisu apsolutne.

7. iste psihopate provode i jednu i drugu agendu, nisu ovo oko koronke radili neki x lekari već ta ista žgadija i isti politiari. Sve ide iz istog centra

A trend nije da se ne daje ništa zbog nekih tamo vacina već zbog nepoverenja u sistem gde se greške zatrpavaju a ljudi proglašavaju budalama. Sa druge strane se očekuje neko poverenje i bezuslovnost. Pri tome marketing i represija rade na max. Korona je samo dodatno ogolila taj banditski farmaceutski sistem.

8. A trend nije da se ne daje ništa zbog nekih tamo vacina već zbog nepoverenja u sistem gde se greške zatrpavaju a ljudi proglašavaju budalama.

znaci o tome pricam sve vreme. "sad necu ni kako ja hocu" momenat, destruktivno ponasanje.

9. jbg za tebe bila destrukcija i ko se ne busteruje sta dalje reći. Gutao si narativ sve vreme kamapanje na max i sad jos nisi dosao sebi

10. ne, za mene je destrukcija da ne vakcinises uopste decu jer si negde procitao ili video, ili zakljucio najzad, da su vlade tokom pandemije lose vodile situaciju, iako je to i tacno. te onda posmatrajuci crno/belo to sad primenjujes na sve.
    generalno, apsolutno posmatranje stvari tezi skoro uvek autodestrukciji.

11. ne, nije taj redosled pomešao si. Niti je to trend od korone, postojao je i pre korone. Nego su mejmuni gurali identičnu must have agendu pa su na tom principu fejlovali jer su dodatno
    izgubili poverenje kod ljudi

12. pricamo o razlicitim stvarima, i totalno si pogresnu sliku napravio o meni, sto sam ti i reko puno puta, al realno, boli me kurac

13. Pricamo o istim stvarima sa različitim pogledom na iste zapravo lol

14. ma jok, razumem ja tebe, ne razumes ti mene. vrv namerno neces, kako bi se u svojoj glavi osecao kao "ja pametan svi glupi", mada mozda i ne mozes. al mislim da nisi tolko tupav.

znam sta ces i da odgovoris na ovo, nemoj pises. znam i sta ces kad vidis ovaj komentar pa kao "aha sacu da ga zajebavam".

15. lol, svima uđeš u glavu tebra al gejcu nikako

*i faučiju

16. Meni samo nije jasno kako ljudi mogu da misle da države sa dijametralno suprotnim ideologijama i interesima mogu zajednički učestvovati u nekoj zavjeri.
    Ne samo da su sad, u toku korone, vakcine pravili i Ameri, i Rusi, i Kinezi, što bi neko ko je mnogo slušao teorije zavjere mogao pripisati nekom "globalizmu", nego su i za vrijeme najljućeg hladnog rata, kad nije bilo ni G od globalizma, i Ameri, i Sovjeti i Kinezi, uredno i uspiješno vakcinisali svoje stanovništvo, i time spriječili širenje raznih bolesti.

Misliš da će se ljuti neprijatelji tipa Kenedi i Hruščov koji se umalo nisi krenuli gađati nuklearkama, potajno dogovarati i kovati zavjeru da vakcinama truju svoje vlastito stanovništvo, jer se "previše ljudi nakotilo", pa treba sprovesti neku depopulaciju?

17. brt ne ide tako, imas who koja je infiltrirana u skoro sve drzave i bukv funkcionise po principu "nadvlade"

Ili uzmi recimo istovremeno ratuju rusija i usa a i dalje saradjuju na recimo kosmickim programima, ili npr usa kupuje gas od rujana te preprodaje evropljanima po nekoliko puta visoj ceni sve u toku rata u ukrajini.

U globalnom sistemu i mafija je globalna, vrlo prosto.

18. Pa dobro i šta je problem sa WHO? Samim tim što je međunarodna organizacija, znači njome ne upravlja samo jedna zemlja ili jedna interesna grupa.
    Ako bismo izdvojili farmaceutsku industriju kao moguće lobiste koji na njih utiču, ni njihov interes nije da potamane narod, jer kome bi onda prodavali lijekove?

19. brate nije medjunarodna nego je samoproglasena kao takva u stvari je privatna, pri tome sponzorisana od kojekakvih sumnjivaca sa sumnjivim ciljevima.

I sta si se uvatio za to da ce da pobiju ljude, teorija jeste da ce da razbole ljude da bi mogli konstantno da leče i dalje prodaju proizvode. Stalni korisnici su poenta.
    Kao sto recimo korporacije rade u pojoprivredi, bukv drze monopol nad gajenim kulturama te prodaju i zastitna sredstva na istom levelu. Seljak bukv radi kako mu kaze tv emisija o poljoprivredi, sta da seje i cime da prska. Nema slobode ič jer tržište drže monopolisti. Isto je i u farmaciji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.